Cazare Baile Felix, Baile 1 MaiCazare Baile 1 Mai
 
Cine Suntem?  |  Ce Oferim?
Ce Oferim?
Vii ca strain, stai ca oaspete, te intorci...ca acasa.

Vila Elim oferă cazare şi cele trei mese, toate puse la dispozitia dumneavoastra cu ospitalitatea, profesionalismul şi buna dispoziţie caracteristică familiei Tiplea. Pregătite să satisfacă pretenţiile celor mai exigenţi clienti, gazdele v-au pregatit un meniu variat şi condiţii moderne de cazare.

Pe langa cazare şi masa, Vila Elim va mai ofera: posibilitatea de conectare la internet, servicii de parcare interioara, inchirieri autoturisme, transport de persoane, sali amenajate corespunzator in vederea organizarii conferinţelor,precum si servicii speciale pentru cei aflati in luna de miere: camera matrimoniala, room service.

Vila Elim vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte speciale. Puteti beneficia de aceste oferte în funcţie de anumite evenimente, sau de gradul de ocupare a pensiunii. Vila dispune de 10 camere duble-cu două paturi, sau pat matrimonial. Fiecare cameră are în dotare climatizare, minibar, cablu TV, telefon cu acces internaţional direct, acces la internet. Camerele cu o capacitate mai mare au canapea şi fotolii pentru cazarea a trei persoane. Sala de mese are o capacitate de 40 de locuri şi poate fi utilizată şi pentru organizarea unor recepţii sau conferinţe

Micul dejun nu este inclus in tarif, iar pentru grupuri, sau rezervari cu 20 de zile in avans se acorda reduceri de pret.

Vila mai dispune de o mansardă confortabil amenajată care asigură 10- 15 locuri de cazare, excelentă pentru grupuri organizate de tineri sportivi, sau pentru turişti.

La Vila Elim veţi găsi totdeauna o ambianţă potrivita pentru relaxarea şi odihna de care aveţi nevoie, pentru ca noi punem pret pe confortul dumneavoastra!

Vă aşteptăm cu drag!

Vasile şi Maria Ţiplea






VILA ELIM NU COMERCIALIZEAZA BAUTURI ALCOOLICE
LA VILA ELIM FUMATUL ESTE STRICT INTERZIS!
IN AFARA LOCURILOR SPECIAL AMENAJATE