Cazare Baile Felix, Baile 1 MaiCazare Baile 1 Mai
 

Inapoi

Felix  -  2 km

Baile Felix este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din Romania, aflata la doar 8 km de Oradea. Vechile documente atesta utilizarea bailor termale in tratametul diverselor afectiuni, inca din anul 1000, cand au fost descoperite de calugarul Felix, parohul manastirii din Sanmartin. Cele mai fierbinti izvoare termale din tara, cu temperaturi cuprinse intre 32-49 C si namol fosil, constituie principalii factori terapeutici, iar clinica de geriatrie deschisa aici ofera tratamente de revitalizare generala a organismului.

Baile Felix au o buna repuatatie in tratarea afectiunilor reumatismale, ginecologice, neurologice, precum si a starilor post-traumatice.
Baza de tratament balnear este situata intr-un parc continuat de o padure, dispunand de sere si o mica gradina botanica bogata in specii rare de nuferi. Temperatura medie anuala este de 12,3 C, a celei mai reci luni (ianuarie) de 2,1 C, iar a lunii cele mai calde (iulie) de 21,3 C.
Strandurile sunt locurile in care turistii se pot recrea indiferent de anotimp. Verile calduroase sau iernile lungi pot fi alungate imediat daca vizitati strandurile acoperite sau cele in aer liber!

Nuferii
In centrul parcului bine intreŇ£inut din Baile Felix se aflÄ